Recenzia na pánske športové nohavice
Pánske športové nohavice podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Pánske športové nohavice podľa najobľúbenejších výrobcov.
Pridané: 26. augusta 2024
(naposledy upravené 26. augusta 2024)
Zakúpený v www.belda.sk
Tenke letne nohavice, pohodlny strih, dostatok vreciek.
Dosť su široké nevyzerajú tak na modelovy
Model doporučený predavačkou v kamennom obchode, pretoze povodne objed nane nohavice nesedeli, tento model prisiel priamo kurierom, nohavice perfektne sadli, materiál aj veľkosť vyhovuje, aj keď je to pánska veľkosť, som maximálne spokojná, doporučujem
dobrá kvalita a cena
Kvalitný materiál ako všetky výrobky NF.
Výborný materiál ako všetok od Northfinder. Bohužiaľ mi nesadlo číslovanie, trošku veľa elastické.
Ešte som ich v teréne nevyskúšal. Nie sú na letné teploty, skôr jar a jeseň, keď je chladnejšie.
Radšej väčšie o číslo
kratke nohavice nosi moj priatel . velmi si ich oblubil . paci sa mu ze maju viac vreciek a dlzka kratkych nohavic je pod kolena . kvalita je uzasna .
Všade trčiace nitky
zatiaľ neviem zhodnotiť ich "výkon" v zmysle nepremokavosti - jedine viem zhodnotiť, že norsím bežne L a aj som si objednal L a sú dobré aj ako "overtrousers" čiže za mna určite netreba ísť o jedno číslo viac.... majú 2 sťahovacie gumy na páse + prídu s ochranným obalom ktorý vyzerá že je vyrobený z rovnakej látky ako samotné nohavice -> čiže predpokladaám že je tiež nepremokavý
Za plnú sumu sú drahé. Kúpil som v zľave, takže 100% spokojnosť. Veľmi príjemne sa nosia aj v sparných dňoch. Dokonale sedia XL / 185cm, 95 kg.
No výrobok je určite skvelý , len som ho ešte nedostal. Neviem či to niekde viazne alebo si zo mňa robia žarty.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »